Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Tradition Gamla stan

På Tradition äter du mat från det svenska köket så som det var tänkt från början: Utvalda, okomplicerade råvaror av hög kvalitet som är tillagade med kunskap och omsorg. De två krogarna har sina egna unika menyer utvald efter säsong och vad som  passar bäst för tillfället i just den stadsdelen.

Restaurang Traditions grundare Jonas Petersson har jobbat på internationella stjärnställen som till exempel Aquavit i New York och Quaglino’s i London. Men även på klassiska svenska krogar som Ulriksdals Wärdshus, Källaren Aurora och Reisen. Efter att ha arbetat med olika typer av mat från olika matkulturer har han lärt sig uppskatta enkelheten och den goda smaken som den svenska mattraditionen kan ge.

”Jag hade länge drömt om att öppna en krog med bara svensk husmanskost, så efter nästan 10 års funderingar så blev det i augusti 2012 äntligen verklighet”
”Vad många frågar sig är ju då, vad är husmanskost och var drar man gränsen för vilka rätter räknas till husmanskost? Ja där är det väl som det mesta inom matlagning, det finns lika många olika svar som det finns kockar!”
”Min målsättning och önskan är att den nya generationen också ska lära sig att uppskatta riktig hemlagad traditionell husmanskost. Tyvärr har jag sett det försvinna mer och mer genom mina år som kock, dock tycker jag mig se att på senare år så känns det som att det fått ett litet uppsving igen. Så vi hoppas att de hemlagade köttbullarna åter igen snart ska regera”

Gatuadress:  Österlånggatan 1
Tel: 08-20 35 25
Hemsida: www.restaurangtradition.se

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Observera följande!

Att bokningen inte gäller innan Restaurangen har bekräftat den.

Vid bokningar samma dag, ring till Restaurangen!

Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Il Forno da PinoCarlshälls GårdKaribiska & Kubanska restaurangerABONNERA FÖR EGEN FESTASIATISKA RESTAURANGERMyntkrogenFood courtsVilla GodthemMatsalen - Mathias Dahlgren **Zum Franziskaner

RestaurangGuiden är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer