Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164
Hög malhalt! Hög malhalt!

Ardbeg Embassy

Ardbeg Embassy är ett unikt restaurang och pubkoncept i Gamla stan...

med förankring i Skotsk Maltwhisky och Svenska microbrygder på fat där inriktningen ligger på vällagad mat och maltdrycker i kombination. Hos oss har du möjligheten att ha ditt eget privata whiskyskåp, blir serverad en "Dram straight from the Cask" (helt unikt i världen), välja bland 24 Svenska microbrygder på fat samt ca: 230 olika single malts och avnjuta den bästa whiskyn, ölen och maten i en tidlös miljö inspirerad av destillerierna i Skottland.

Vårt kök bjuder på vällagad mat på de bästa svenska råvarorna med en egen touche. Här finns allt från fisk, vilt och vegetariskt samt klassikerna i det svenska köket.

Vill ni prova öl eller whisky?

tillsammans med era vänner, kunder eller kollegor? Då har Ni kommit rätt. Provningen hålls i restaurangen, i samband med middag och av professionella ambassadörer. Provning är alltid en uppskattad upplevelse, ett litet äventyr som förgyller vardagen och en bra ursäkt för att få tillbringa lite kvalitetstid med vänner eller arbetskamrater.

Tel:+46 8 791 90 90
Gamla stan
Västerlånggatan 68, Stockholm

http://www.ardbegembassy.se

 Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Observera följande!

Att bokningen inte gäller innan Restaurangen har bekräftat den.

Vid bokningar samma dag, ring till Restaurangen!

Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Hotel DiplomatHamburger BörsLe Bar RougeKista Gallerias Food CourtSpringRolls Bar och restaurangThe Big BenLida VärdshusMatsalen - Mathias Dahlgren **LuzetteRestaurang Fleming

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer