Menu
Tablet menu

Eckerö Linjen

Det smakar gott på riktigt.

"Mycket kärlek, engagemang och intresse – plus bra råvaror. Då får du en riktigt god måltid” säger Joakim ”Jocke” Nordberg, köksmästaren ombord. Här finns det kärlek och engagemang till matlagningen. De bästa råvarorna finns alltid med ombord.

Det finns här en stolthet kring att grunden i matlagningen utgörs av råvaror från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Eckerölinjen erbjuder dagskryssningar till Åland med god mat, mycket nöjen och shopping. Turen går 10.00-turen från Grisslehamn och en härlig brunsch serveras en i bufférestaurangen.

Bufférestaurang Bornholm

I bufférestaurangen ombord, står det populära skärgårdsbordet uppdukat och temat varierar efter säsong. Våren kommer med det stora skärgårdsbordet följt av påskbordet. Hösten firar vi med ett fantastiskt viltbord och avslutar naturligtvis året med det stora julbordet. En tradition med allt du kan önska av svenska och åländska specialiteter.

Du kan boka din resa hos din lokala resebyrå eller ringa oss.

Skatuddsvägen 13, SE-760 45 GRISSLEHAMN
Tel: +46 175-258 00

https://www.eckerolinjen.ax/sv/mat/

 

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
SKANDINAVISK & SVENSK MATStrandvägens restaurangerHäktetSjättetunnanBrasserie GodotVaxholms KastellO´Connells Irish PubRolfs KökGRILLRose Club

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer