Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164
Djurgårdens finkrog Djurgårdens finkrog

Oaxen krog *

Djurgårdens stjärnkrog

Här har de tagit det närproducerade ytterligare ett steg, köttkniven, porslinet du äter på och till och med bordet du sitter vid är tillverkat på Djurgårdsvarvet bara några meter bort. De har gjort sig kända för att de lagar mat av världsklass och att de finner sin kreativitet genom att bland annat utforska det vildväxande i närområdet.

Självklart väljer de alltid de bästa råvarorna men ursprung, närproducerat och human djurhållning är också med i kravprofilen. Alla råvaror de använder i köket kommer från Norden, de flesta örter och växter som de kryddar maten med under sommarsäsongen är vilt växande och plockade av de själva på Djurgården.

Namnet Oaxen kommer från ön Oaxen där den här restaurangen tidigare funnits. Nu finns den på Djurgården precis vid brofästet över till Beckholmen slog vi oss ner. Nära naturen, men ändå inne i stan och med ett industriellt förflutet, exakt samma kombination som det var på ön Oaxen.

Oaxen har en stjärna i Guide Michelin.

Beckholmsvägen 26, 115 21 Stockholm

Tel: +46 8 551 531 05

http://oaxen.com

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Observera följande!

Att bokningen inte gäller innan Restaurangen har bekräftat den.

Vid bokningar samma dag, ring till Restaurangen!

Captcha-bildLadda om bild

  

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Wärdshuset HägerstalundVodkabarenHamburger BörsHeron City's Food CourtRestaurang RökerietDjuretRestaurang Marina TowerTrattorianBoqueriaCentral- och östeuropeiska restauranger

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer