Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164
Nu kör vi! Nu kör vi!

Golden Hits

Golden hits är Golden hits!

Ok, håll i dig nu – det här är Golden Hits, Golden Hits liknar ingenting du tidigare upplevt. Det är ett makalöst partypalats som är fyllt till bredden med den bästa musiken, showerna, maten, barerna, dansgolven och den trevligaste personalen. Det är hit du kommer när du vill byta vardagens tråk mot en euforisk helkväll.

Och det är här vi hänger av oss både generationsgränser och pretentioner i garderoben och gungar loss till musik för alla smaker.

Kom hit och upplev en gnistrande showkväll där våra superproffsiga artister levererar hits och mat i en oslagbar blandning. Eller kasta loss på något av våra tre dansgolv, träffa härliga människor i någon av våra fyra barer eller bli starkast lysande stjärnan på karaokescenen.

Golden Hits har öppet nästan dygnet runt nästan alla dagar i veckan. Vi öppnar för vår populära lunch redan kl. 11 och håller sedan huset öppet tills dess att nattklubben stänger. Efter lunchen är du välkommen till vår Bistro för att hänga med vänner efter avslutad arbetsdag eller shoppingrunda.

Golden Hits ingår i krogkoncernen Wallmans som är specialister på underhållning och uteliv med allt från teaterföreställningar till mat och nattklubbar.

Tel:+46 8-50 55 60 00

Norrmalm,
Kungsgatan 29, Stockholm

http://www.goldenhits.se

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Observera följande!

Att bokningen inte gäller innan Restaurangen har bekräftat den.

Vid bokningar samma dag, ring till Restaurangen!

Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Här nedan finns inga förslag från oss än så länge. Hör av dig med tips till oss genom att mejla info@rrgr.se

Här nedan finns inga förslag från oss än så länge. Hör av dig med tips till oss genom att mejla info@rrgr.se

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Hotel DiplomatWedholms FiskKvarnenStampenCultur Bar & RestaurantBon BonVilt & husmanskostBoulebar StockholmCiao Ciao GrandeMorningtons Restaurang

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer