Menu
Tablet menu

Krydda maten med en kryssning.

Båt- & skeppsrestauranger är mycket upplevelse att krydda maten med. Här i Stockholm kan du välja mellan att avnjuta middag på allt från ångbåtar från sekelskiftet till middagskryssningar på mer moderna båtar, egen yacht som privatchartras. Dessa gör både dags- och kvällsturer.

I Stockholm behöver det därför inte i vara ett tidskrävande projekt att uppleva skärgården till middagen. Matkryssningar med s/s Stockholm avgår från Strandvägen och är åter klockan 3 timmar senare. En annan favorit är affärslunchen Stockholm- Drottningholm, tur och retur. Under två timmar äter man en tvårätterslunch, dricker kaffe och njuter av en underbar tur genom stan och ut på Mälaren. Strömma Kanalbolaget har sexton båtar som gör i stort sett hela Stockholms skärgård. All mat lagas ombord på respektive båt, av båtens krögare, vilket skapat hög kvalitet.

"Stockholm är ju en stad på vatten, med en unik skärgård, det är naturligt att ge sig ut på vattnet när man är här. Vi erbjuder ett heltäckande program av båtar där man kan välja paket, à la carte eller hyra en hel båt", säger Magnus Krantz på Strömma Kanalbolaget. Magnus fortsätter "Ett annat arrangemang är middagskryssningarna, med trerättersmiddag, som anordnas året runt, på Mälaren eller ut i skärgården." Magnus Krantz råder oss dock, att boka i god tid, eftersom turerna är populära. Om ni bor på hotell så kan ni ta hjälp med detta av hotellets reception.

Klicka här så finner de rederier som vi gärna rekommenderar...

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
ProviantO'Learys Gamla StanMEDELHAVSMATENSnabbmat, subs, hamburgare...The Flying ElkSmörgåsbord & smörgåstårtaKista Gallerias Food CourtFjäderholmarnas krogHeron City's Food CourtCafe Opera

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer